В първия епизод на новия сезон на Big Brother видяхме Александра Гърдева от Ергенът между хората,

...
В първия епизод на новия сезон на Big Brother видяхме Александра Гърдева от Ергенът между хората,
Коментари Харесай

Алекс Гърдева съсипа участничка в Биг Брадър

В първия епизод на новия сезон на Big Brother видяхме Александра Гърдева от  " Ергенът "  между хората, изпращащи участниците, измежду които е и нейният татко. След представянето на всички Алекс не остана безразлична и реши самоуверено да изрази мението си за едно от девойки, които прекрачиха прага на Къщата. 

На стори в Instagram Гърдева разкри, че познава една от дамите, само че все пак няма да спести мнението си. Без да загатва име, се схваща, коя от дамите разяснява психотерапевтката. Става въпрос за еротичния модел Анджела, а мотив за коментара на Алекс бе изявлението на Анджела в нейната визитка, обвързвано с мъжете, като ги дефинира за " банкомати и плебеи ".

" Даваме извънредно неверен образец на младите. По-възрастните и по-зрелите знаят, че това е извънредно ниска топка на човещина и всички ценностни неща, които би трябвало да има в един човек. Младите може би още не го знаят. Мило потомство, освен, че не е образец, това е почтено, с цел да покажем какво не би трябвало да бъдем, тъй като по този начин се става трагичен. " - сподели на стори в Instagram профила си Александра.

Кой е бащата на Алекс?

Пламен Гърдев e прочут като DJ Пацо в Чикаго и от 31 години живее в Съединени американски щати. Във визитката си за Big Brother той показа, че е член на български мото-клуб в Чикаго и се похвали, че има мотор за 40 хиляди евро, написа actualno. Собственик е на заведение, а преди този момент и на кафене.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР